Ungdomar

Ja nu har ståuppkomikern Tobias Persson skrivit en gästkrönika i expressen ..

Blondinbella.
Bloggvärldens hetaste människa just nu . får skit för allt hon gör å allt hon skriver om .. å nu tycker även Tobias att dagens ungdomar fan inte gör nåt vettigt som dom gjorde back in the days när dom la järnvägar å byggde samhällen ..

Nu är det ju så att dagens samhälle faktiskt har utvecklats en hel del sen dess tro det eller ej! men vi har inte samma behov av att en jävla massa ungdomar lägger järnvägar . för dom finns ju redan .. det är ju nya saker som måste utvecklas . hur fan kan man inte förstå det som människa?

Sen att Blondinbella får betalt för att hon gör reklam på sin sida kunde jag ju inte skita mer i .. låt människor få göra som dom dom vill å tjäna pengar på vilket sätt dom vill . det finns människor som är bra mycket hemskare än så . som kanske sysslar med trafficing eller nåt annat hemskt för att tjäna pengar .. tracka dom istället . öppet i media!!

I samma sekund som folk klagar på henne marknadsför dom henne bara ännu mer . strålande! Jag är ingen Bella-motståndare å därför så blir det ju bara bra då om jag skriver om henne så ni som läser det här där ute får störa er lite mer på att hon får mer gratis reklam .. hahaha!

Sen är det ju faktiskt jävligt kul att läsa det som händer kring henne nu . för hon kläcker ur sig så många "blonda" saker så man blir ju mörkrädd . spelar hon dum för att hon vill vara som Gynning å Silvstedt??

http://www.expressen.se/debatt/1.1094860/tjejer-gor-nagot-vettigt-i-stallet


xxx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0