Gifta par är lyckligare utan barn.

När man läser rubriken om att man inte ska skaffa barn för att bli lycklig vet man ju att det är bullshit ..

Gifta par.
Det är en snubbe nu dom som forskat i det här å säger att gifta par lever längre och har mer sex å är lyckligare när dom inte har barn .. ja jo det har väl för fan varenda jävel listat ut .. med det menar jag att det är klart som fan att dom blir nöjda när dom uppfostrat 2 ungar i typ 25 år . kan ju va rätt skönt att få en välförtjänt paus då ..

Men han får det att låta som att om man ska vara lycklig så ska man inte skaffa barn .. vad är det för jävla rappakalja!? vissa kan väl bli lyckliga av att skaffa barn också .. snacka om att han drar alla över en kam .. vissa kanske är som lyckligast när deras barn är hemma å blir fett ensamma när dom flyr huset ..

Jag säger helt enkelt att "Professor" Daniel Gilbert vid Harvarduniversitetet har slängt bort ett gäng jävla år för att komma fram till nåt som är så självklart och samtidigt mänskligt att det är pinsamt att läsa när han spelar smart! http://aftonbladet.se/kropphalsa/article2444787.ab

xxx

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men det hans forskning handlar om är ju hur lyckligt två individer lever i ett äktenskap och inte hur "babylycka" påverkar individen. Att människor känner sig lyckliga över sina barn är ju ingenting han försöker motbevisa, utan visar istället på att ett äktenskap, samarbetet mellan föräldarna försvåras. Vilket jag anser är två skilda saker. Man kan ju vara lycklig förälder men olycklig maka.



Bara för att saker och ting kan te sig självklara och naturliga är det fortfarande viktigt att forskning fortsätter att granska de föreställningarna vilket gör denna forskning relevant. Annars skulle ingen annan forskning finnas än den kring metafysik.

2008-05-20 @ 13:09:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0