Sluta sälja cigg?

Haha . det här var ju nåt nytt . en ICA-handlare har tagit bort all tobak från sin butik i Umeå ..

Rökarna.
Ojoj vad hela Sverige håller på att sätta sig själv i skiten .. ska dom sluta sälja cigg i matvarubutikerna .. (jag förstår att det är motsägande att sälja gift i en matvarubutik) .. men det handlar väl om supply and demand .. eller? ja dom säger att vinsten även är liten .. fine sluta sälj cigg i butikerna då .. men kom inte å klaga sen när kunderna väljer andra affärer .. när stormarknaderna tar över totalt för att de små butikerna inte överlever ..

Att sen rökarna ska få gå till tobakskiosker och köpa tobak kan ju kännas som ett jävla bestyr det också .. en onödig sväng .. men man gör den ändå . inte fan stoppar det folk från att röka .. det här är ju katastrof . dom höjer skatten till skyarna å sen tar dom bort det från butikerna .. det är ju bara att svälja stoltheten å inse att maffian kommer mer å mer in i det här landet med smuggelvaror till billiga priser . och inte fan behöver jag då springa till nån lite legitimerad tobakshandlare (som har dåliga öppettider som ligger för långt ifrån där jag bor) .. och vad ska lilla fitt-sverige göra då?

xxx

Kommentarer
Postat av: Liljeholmsbron

Jag tycker man ska starta en grupp som Bojkottar ICA om dom tillåter detta förresten skicka Greenpeace in i butiken och låt dom visa vad som är giftigt ohälsosamt dåligt för naturen så får vi se vad dendära ICA handlaren har kvar att sälja kan se honom stående i sin tomma butik tom på varor & Kunder !

2008-05-11 @ 19:06:46
URL: http://blogg.expressen.se/liljeholmsbron/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0