Zlatan, en actionhjälte!

Hahaha . fan vad clean han är .. Zlatan the man .. har haft en kamera monterad i sin garderob under en tid ..

Pistol.
Under den här tiden så har han alltså grimaserat och gjort fula saker inför den här kameran i garderoben då som hans sponsor Nike har satt dit som skulle föreställa en "dold" kamera .. haha . då sliter Zlatan fram en pistol och vevar med den framför kameran å plötsligt blir heeela sverige och världen helt förstörda och "vad är det som händer" . men vad i helvete .. chilla ner lite . det är fett kul .

Har ni ingen distans eller humor? ne det ska hela tiden vara inom vissa gränser .. å vissa ska få bestämma vad som är roligt å vad som är för mycket .. om Björn Gustafsson nu skulle göra en parodi på detta så skulle ala tycka det var skiiitkul eller hur!? haha . go Zlatan! Skjut innanför ramen i em så blir allt bra ;)

xxx

Kommentarer
Postat av: Wolfgrrrrr

Än mer trgiskt blir det när TV kallar Desert Eagle för gangster revolver...

Det är en automatpistol tillverkad antingen i Israel eller på licens i USA. Populär via en del dataspel. Det är ingen gangsterrevolver...



Sedan så är ju frågan hur farligt man kan tycka att det är att man latjar lite på TV. Men men... Det är ju Zlatan... då kommer allt i annat ljus.

2008-05-28 @ 14:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0